Jdi na obsah Jdi na menu

Sezona 10/11

11. 2. 2015
 Mutěnice - Holešov "B"   (0:0)

 

Tento zápas byl hrán na hřišti soupeře. Už když jsme přijížděli, bylo nám víc než jasné, že tento zápas bude velmi namáhavý, protože se nás bohužel sešlo pouze 9, ale i přesto všechno jsme byli odhodlané se o výsledek poprat a ukázat všem, že jsme nepřijeli soupeři darovat 3 body. Chyběla téměř polovina základní sestavy, ale i přesto jsme během zápasu vytvořili nespočetně šancí, které bohužel neskončili v síti. Celý zápas byl velmi namáhavý, protože jsme se museli hodně zastupovat v určitých situacích a také někteří museli hrát i 2 posty. Ale i přesto všechno se nám podařilo přivézt domů aspoň 1 bod za remízu.

 

 

Mutěnice - V.Pavlovice (1:2)

2.mistrovské utkání bylo odehráno na domácí půdě, tedy na na hřišti pod Bůdama. Na tento zápas šli domácí s velkým nasazením vrátit Pavlovicím prohru z minulé sezóny. Tentokrát byla sestava téměr celá a tak nebyl problém snažit se různými způsoby na protihráčky vyzrát. Hned v 2.minutě se podařil soupeřům dokonalý únik, kdy se útočnice řítila sama na branku, s velkým štěstím pro domácí, šanci neproměnila. Hrálo se chvíli na jedné straně chvíli na druhé straně. Ještě v 1. poločase se podařilo Pavlovicím překonat domácí golmanku a stav byl tedy 1:0 pro hosty. O chvíli později se podařilo Yvonne vstřelit branku, která byla bohužel kvůli "ofsaidu" neuznána. Později se ale podařilo snížit na 1:1. Tento stav ovšem nebyl konečný, Pavlovice se opět probudili a podařilo se jim zvýšit na 2:1. V druhém poločase proběhlo střídání stoperů a výměna záložnic do útoku a hned byla velká šance na dorovnání, to se ale bohužel nezdařilo a Mutěnice to velmi mrzelo. Před koncem zápasu ještě kopala Markéta Bízová trestný kop, který bohužel skončil pouze na břevnu branky. Konečný stav byl teda 2:1 pro Pavlovice.

 

Mutěnice - Napajedla  (6:0)

3.mistrovské utkání bylo také odehráno na domácí půdě Mutěnic. Tento zápas byl jak pro hráčky Mutěnic tak i pro hráčky napajedel významný, protože se tyto dvě mužstva setkala poprvé a nikdo nevěděl, co může od druhého týmu očekávat. Děvčata z Mutěnic, chtěli konečně prolomit tu smůlu s nevstřelenými brankami a do zápasu přišly opravdu s velkým nasazením. Během 15minut měli nejméně 4 vyložené šance, které bohužel nedopadly brankou. Po velkém snažení se konečně Mutěnicím zadařilo a vstřelili 1. gol. Pak už to byl opravdu zápas plný branek. Do konce zápasů se podařilo vstřelit ještě 5 branek. Konečný stav byl tedy 6:0 pro domácí. (3x Špérová, 2x Chromečková, 1x Musilová L.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář